Lingerie

Lingerie is sinds de beginjaren van The Short Way niet weg te denken uit het winkelbeeld. Keer op keer gaan we op zoek naar het perfecte lingeriesetje waarbij een individuele en servicegerichte aanpak steeds centraal staat. Na 35 jaar ervaring kunnen we dan ook zeggen dat we weten ‘hoe het zit’!

Bij ons komt u niet zomaar even lingerie kopen; eerst worden uw maten opgenomen en vervolgens bepalen we de pasvorm op basis van verschillende merken en modellen. Wanneer de juiste maat en perfecte pasvorm bepaald zijn is het aan u om de kleur, print of kant te kiezen voor uw perfecte setje.

Of dit nu de elegante balans is tussen stijl en techniek van ERES, de superbe kwaliteit van Paladini en het aparte ontwerp van Andres Sarda of de perfectie van Marie Jo, u vindt zeker uw gading in ons ruime aanbod van verschillende merken en stijlen.

Uw lichaam verdient enkel het beste en dit vindt u zeker terug in ons ruime lingerie assortiment:

ERES, Paladini, La Perla, Marie Jo, Marie Jo l’Aventure, PrimaDonna, PrimaDonna Twist, Chantelle, Ritratti, Stella McCartney, Andres Sarda, Pleasure State, Lise Charmel, Cadolle, Hanky Panky, Wacoal, Spanx, Vannina Vesperini, Tata, Vivis, Laurence Tavernier, Pluto